Internetinis ūkininkų turgus Tiklis.lt

Aktyvių žmonių iniciatyva buriama kompanija ir vystoma internetinė prekyba. Be jokios abejonės perspektyvi veiklos niša ir plačios galimybės Lietuvos gamintojams savo produkciją tiekti tiesiogiai pirkėjui, aplenkiant didžiuosius prekybos centrus…

Jų startas buvo tiesiog žaibiškas, įžūliai nuoširdus ir veržlus. Net techniniai nesklandumai, kai numatytas turgaus atidarymas vėlavo dvi dienas, iš pat pradžių galėjo pasirodyti kaip rinkodarinis triukas:)

Tai, kad pagaliau imtasi iniciatyvos plėtoti ir skatinti Lietuvos ūkininkų veiklą – labai sveikintinas ir reikalingas reiškinys, kalbant apie kiekvieną ūkio šaką. Net gi namudiniai verslininkai neišnaudoja visų galimybių savo produkciją (megztas beretes, pirštines, karolius ir verbas) paštu siųsti pirkėjams visame pasaulyje. Tačiau Tiklis.lt planai iki derliaus nuėmimo suvienyti kuo daugiau ūkininkų ir pirkėjų verti pagarbos ir visokeriopo palaikymo!

Šiuo metu tik pradinį pagreitį ir vis didėjančias apsukas įgaunančiame Tiklis.lt asortimente vietos randa kvapni lietuviška duona, galybė visokių pieno gaminių, palaipsniui besipildanti mėsgalių lentyna (su keuliena, kaip visada – prastai…:):), o močiučių arbatos, tai visai primena analogą – Centrinę ūkininkų prekyvietę Vilniuje (apie ją pakriuksėsim kiek vėliau, nes visi jau žino tą vietą, tai ką nors naujo ir įdomaus sunku ir pasakyti:).

Geriausi stiprybės bei atkaklumo linkėjimai Tiklio komandai ir partneriams! Viliamės, kad netolimoje ateityje sulauksim ir tokio dalyko, kaip, tarkime, virtualus bulvių aukcionas…:)

Share

4 115 thoughts on “Internetinis ūkininkų turgus Tiklis.lt”

Comments are closed.