Keulės taukų poveikis

Šiandien daug kalbame apie sveikus gydymo būdus visokioms šiuolaikinėms kvaraboms. Daug diskutuojame apie gamtos mum padovanotas galimybes apsisaugoti nuo kenkėjų, o kiaulės taukai čia tampa vis populiaresni,  nes padeda kovoti su emigracija.

Puikus pavyzdys, viena Europos sostinės saldumynų krautuvėlė. Ją labai pamėgo musulmonai, kurie ten ateidavo netgi pasimelsti. Prie šokolado spintų susirinkę meldėsi gausiai. Kaip stoty kokioj ar Londono oro uoste, kur yra speciali vieta jiems skirta.

Taigi, meldėsi jie  ir meldėsi, kol vienai sumanei vadybininkei iš Lietuvos nekilo idėja parduotuvės laiptų ir prieigų ištepti kiaulės taukais. Daug nereikėjo, tiesiog su lašinių šmotu pavolioti prieš išeinant vakare ir ryte prieš atidarant,  kad per visą gatvę nuskrietų ši žinia. Taip ir gavosi, kad maldos baigėsi, o į parduotuvę nuo šiol užsuka tik padorūs ponai ir mieli turistai.

O žinot, kodėl arabuose keulių bijo? Ogi todėl, kad per kiaules tuose kraštuose mirtinas soliteris plinta. Tik tuose kraštuose būtent – Artimuosiuose Rytuose. O kitur neplinta taip smarkiai, nes kitur jam šaltoka ir mažai purvo. Nes purvo ir šūdų tuose kraštuose pilna visur, nes tenykščiai neįpratę praustis, bet įpratę šikti visur kur papuola. Todėl ten ir veisiasi choleros visokios. O keulės tą šūdą suvalgo ir pačios apsikrečia cholerom. Ir dar tom cholerom žmogų gali užkrėsti, jeigu tą užkrėstą kiaulių mėsą suvalgysi. Arba prisiliesi.

Todėl ir bijo kiaulės,  nes patys šūde gyvena ir kiaulės čia niekuo dėtos, jei tvarkingai užlaikomos.

Share