Balandėliai


Ingredientai:
1 kopūstas
1/2 stiklinės miltų
1/2 stiklinės grietinės
2 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštas riebalų
lauro lapelių
pipirų
druskos

Įdarui:
500 g jautienos
1/2 stiklinės ryžių
1 svogūnas
1 šaukštas riebalų
druskos

Eiliškumas
Kopūstą apvirkite pasūdytame vandenyje. Suminkštėjusius lapus nuimkite vieną nuo kito, vėl dėkite į vandenį. Ant kiekvieno lapo dėkite paruošto įdaro ir suvyniokite ritinėliu. Taip paruoštus balandėlius apibarstykite miltais, apkepinkite, sudėkite į puodą, užpilkite sultinio ar vandens, pomidorų tyrės ir 30-40 min. troškinkite. Skanaus!

receptai.lt

Share

Comments are closed.