Receptai

Pigi Keulė fyčerina E-receptus ir kartu pristato Ekskliuzyvą, kurį atsiuntė garbieji Autoriai!


Pigi Keulė sulaukė išskirtinio dėmesio ir džiaugiasi skaitytojams lietuvių kalba pristatydama dar vieną vakarietišką skanėstą! Tuos mums rekomanduoja rašytojas Andrius Užkalnis, kuris yra žinomas savo bestseleriais ir gurmaniškai reikliu požiūriu į maistą – ne paslaptis, kodėl jis yra toks didis ir didelis:)

Linkime visiems skanaus apetito ir tikėkimės, kad sumanūs verslininkai netruks pasirūpinti, skrečingus atsirasiąnt ir lietuviškų parduotuvių lentynose!

Spirgų traškučiai, arba skrečingai, arba kiaulienos nuokrapštos: keulystės grynuolis


Čia dar ir valgomų dalykų esama.
Pigi Keulė džiaugiasi specialiu Beatos Nicholson sukurtu Lietuviškų Čenakų receptu!

laba diena pigi Keule, labai aciu kad susidomejot, ash jums tuoj ka nors pasiulysiu is keulienos…. va pavyzdziui senoves lietuviu megtas patiekalas cenakai, is tikro tai tiesiog troshkinis, bet kadangi padarytas tuose moliniuose indeliuose tai vadinasi taip keistai beveik uzbekishkai:) cenachai
va shtai jums receptas su keulienos shonkauliukais

Beata Nicholson


Vincas Vyrukaitis taip pat skyrė dėmesio ir pasidalijo krizinės „Duonzupės“ receptu. Tas labai tinka, nes pagrindinis ingradientas – kiauliena, o laikmetis – atitinkamas…
Džiaugiamės ir skaitydami Vinco Vyrukaičio atsiųstą istoriją, kurios pavadinimo autorius neparašė, tai reikėjo sugalvoti – „Kiaunių kiaulystės“ – rimuojasi!:)


Dar paragaukime:

Balandėliai – tradicinis lietuviškas kiaulienos pateikalas. (receptai.lt)

Čia galima už dvacoką tokią knygelę įsigyti – tikrai keuliški receptai

Share

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *