Pigi Keulė fyčerina E-receptus ir kartu pristato Ekskliuzyvą, kurį atsiuntė garbieji Autoriai!
- Krizinė Kiaulienos „Duonzupe“ – atsiuntė Vincas Vyrukaitis
- Angliškieji skrečingai – atsiuntė Andrius Užkalnis
- Lietviški čenakai – atsiuntė Beata Nicholson

Linkime visiems skanaus apetito ir tikėkimės, kad sumanūs verslininkai netruks pasirūpinti, skrečingus atsirasiąnt ir lietuviškų parduotuvių lentynose!
Spirgų traškučiai, arba skrečingai, arba kiaulienos nuokrapštos: keulystės grynuolis
Čia dar ir valgomų dalykų esama.

laba diena pigi Keule, labai aciu kad susidomejot, ash jums tuoj ka nors pasiulysiu is keulienos…. va pavyzdziui senoves lietuviu megtas patiekalas cenakai, is tikro tai tiesiog troshkinis, bet kadangi padarytas tuose moliniuose indeliuose tai vadinasi taip keistai beveik uzbekishkai:) cenachai
va shtai jums receptas su keulienos shonkauliukais
Beata Nicholson

Džiaugiamės ir skaitydami Vinco Vyrukaičio atsiųstą istoriją, kurios pavadinimo autorius neparašė, tai reikėjo sugalvoti – „Kiaunių kiaulystės“ – rimuojasi!:)
Dar paragaukime:
Balandėliai – tradicinis lietuviškas kiaulienos pateikalas. (receptai.lt)
Čia galima už dvacoką tokią knygelę įsigyti – tikrai keuliški receptai